Post by greetparrutoro on Mar 15, 2022 20:06:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape Mysteries IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати (більше жетонів) ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape Mysteries 2022 version ▞▞▞
Для Пакту, Terrible, запропонувати інші пропустити цей. Історія була поганою. Графіка посередні посередні. Ігри були сфальсифіковані для втрати або купувати більше зірок. Елементи керування не були гладкими. Одним з найменш приємних ігор я грав ... і я грав багато. Я не проти платити за хорошу гру, але я безумовно не відчував, що це вартує часу й грошей я витратив на нього.
Ця гра може бути веселою, але інструкцій недостатньо, потрібно занадто багато часу, щоб ваші зірочки та ключі поповнювалися, або ви планували придбати їх, щоб взагалі грати в них. Ця гра потребує ще багато покращень. Я ВИДАЛИЛА його.
Чудова гра!!! Захоплюючі головоломки... Вони вміють зберігати ваше хвилювання при кожній головоломці!!
Adventure Escape Mysteries ጀብዱ oykr
Мені дуже подобається цей додаток, оскільки в ньому є кілька ексклюзивних ігор AE. Я сподіваюся, що вони змінять систему отримання ключів. Я хотів би, щоб ключі не перезаряджалися протягом 3 годин, і щоб більше 2 ключів було максимальною сумою перезарядження. Можливо, вони могли б запропонувати переглянути відеорекламу, щоб поповнити ключ? Не знаю, це лише моя ідея. Інакше я люблю це.
Замість того, щоб спонукати мене купувати більше ключів (вони потрібні, щоб розблокувати нові розділи), обмеження на 2 ключі та 3-годинний таймер зменшують шанси на відкриття програми. Я ледве встигаю увійти в історію, не кажучи вже про бажання дати програмі гроші, щоб прискорити роботу. Зараз я граю раз на кілька днів і не бачу причин грати частіше.
Це був дійсно чудовий досвід ☺️😊 завантаження цієї гри. Лише 1 випуск, він має бути офлайн
Мені подобалися ігри досі, але The Covenant дійсно не виправдав очікувань. Казали, що головоломки є складними, але я вважаю, що це найпростіша з них. Не найкращий.
Хороші, складні головоломки із захоплюючою грою. Ігри детективи Кейт найкращі.
Це чудова гра. Я завершив 2 історії до цього моменту.. коли мені залишалося 2 розділи до завершення 3-ї історії, я використовував ключ, щоб розблокувати її, але він не відкривається.. але все ще відображається так, ніби я його розблокував. Тож я використав цей ключ, щоб розблокувати нову главу з нової історії... сталося те саме.. Я думаю, що я застряг у цих історіях.. Я навіть спробував видалити та перевстановити програму, але це не спрацювало.. що робити ?
Ви потрапляєте до другого розділу, і лінії ніколи не вибудовуються, щоб перемістити дорогоцінні камені до місця призначення. Справді дратує
Я дуже люблю ці ігри, але ця нова система ключів — штани. Ви отримуєте 2 безкоштовні ключі на початку, і це відкриє для вас дві глави. Тоді ви отримуєте безкоштовний ключ кожні 3 години, а також переглядаєте рекламу між усіма розділами. Навіть якщо ви купили ключі, вам доведеться дивитися рекламу.Це дійсно розчаровує, тому що якби ви відмовилися від ключів і реклами, люди б замість цього купили гру. Крім того, просити мене зареєструватися за 2 хвилини дуже дратує. Велике розчарування!!
Багато доповнень. Не хороша гра.
Весела гра зі складними головоломками. Я не проти дочекатися ключів і обмеження на перегляд реклами. Це змушує мене відпочити від гри, тому що вона викликає звикання. Діалог трохи банальний, але він передає суть...це єдина причина, чому ви не отримуєте 5 зірок.Я б хотів, щоб вони додали більше моторошних ігор, але мені дуже подобається те, у що я грав досі (Detective Kate & Carnival). Іноді речі не мають такого сенсу, як хотілося б, але головоломки різноманітні, а історії цікаві.
Adventure Escape Mysteries Äventyr shwh
Весела, цікава сюжетна лінія, гарна казкова гра для відпочинку. При цьому я категорично відмовляюся платити навіть копійки за подібні ігри, тому що ви отримуєте безкоштовні ключі, просто чекаючи. У мене є інші ігри, в які я граю, поки ключі створюються. Чорт, половину часу я перемикаю на іншу гру, я зовсім забуваю повернутися до AE. Вони хочуть, щоб я частіше грав у їхню гру? Видаліть дурну функцію ключа та просіть пожертвування замість того, щоб надавати людям можливість купити ключі.
Весело й справедливо з рекламою. Зовсім не нав’язує.
Мені подобаються ігри, однак, здається, є проблема, коли я відкриваю главу, але вона ніколи не завантажується. Він просто застряг там.
Ненавиджу новий формат. Мені не подобається, що гра обмежена кожен день, якщо ви не платите. Мені не подобається, що під час гри потрібно завантажувати кожну главу. Я завантажую цілу гру, коли я підключений до Wi-Fi, а потім граю в неї, коли я на вулиці. Мені дуже не подобаються різні ігри, зібрані разом. Мені дуже сподобалися таємниці Кейт Грей, але вони змішані з піратською грою та якоюсь річчю малювання. Нарешті, але не в останню чергу, мені не подобається, що вони хочуть, щоб я зареєструвався з ними замість того, щоб використовувати свій обліковий запис Google .
На острові Темпус було весело, як завжди, за винятком часових битв з босами. Це розчарувало.
Що з таймерними клавішами? Довгий програвач, і оскільки Haiku завжди був обов’язковим для моєї бібліотеки, вони повільно пішли шляхом заряджання не тільки зірками. Якість чудова, головоломки логічні та веселі, але я дуже ненавиджу чекати 3 години, щоб відкрити наступну сцену. Я не проти платити за зірочки-підказки, але необхідність платити, щоб перейти до наступної сцени, розтягує її.
У розділі 1 «Розфарбовані світи» є очевидний збій, який змусив мене перезапустити рівень, тому що кінь все ще хотів яблука, яке я вже нагодував. Зайве говорити, що я втратив від 30 до 40 жахливих зірок, тому що я відмовився заповніть ці тупі головоломки знову. Це занадто багато часу, щоб витрачати на це більше часу. Якщо ви не збираєтеся виправляти збої, то не знімайте мої зірочки!
Ocean Blast Інше xob
Ігровий процес - гаряче сміття. Навіть найвищий рівень складності ставиться як навчальний посібник і зовсім не складний. Сюжетна лінія ні в якому разі не переконує
Пригодницькі втечі – це весело! Головоломки гарні, а написання цікаве! Іноді логіка дивна, і вам іноді доводиться шукати те, що вам потрібно. Це не заважає цим іграм бути веселими!
Вона дійсно заслуговує на 5 з 5, я просто люблю цю гру... Я не знаю, як важко вони працювали, щоб зробити це чудово, але я думаю, що вони досягли успіху за свою наполегливу роботу❤️ Це не дасть вам нудьгувати..Чудово робота пане👌
Відмінно, як зазвичай. Мені здається, що з часом ігри, які ви випускаєте, стають дедалі багатшими, складнішими та насиченими. Я це люблю. Моя єдина скарга, як і інші, така: реакція на дотик дуже повільна та спорадична. Насправді мені подобається додавання тимчасових клавіш, тому що інакше я не маю самоконтролю і буду грати цілий день до кінця, замість того, щоб займатися тим, що я повинен робити! Це, безсумнівно, свідчення того, наскільки захоплюючими та складними є ваші ігри.
Поки що я насолоджувався цією грою, потім раптом вона не працювала добре, коли я грав середній рівень, нарешті нічого не відбувалося, хоча я робив це правильно. Крім того, немає безкоштовних зірочок на кожен день, або я можу отримати додавання. Дуже засмучує те, що нічого не відбувається, коли ви робите це правильно, а також у вас немає зірок і немає можливості отримати це безкоштовно. Гра дійсно гарна та дивовижна графіка, але кожна гра має свої недоліки.
Я тільки почав грати і вже закінчив кілька історій. Я буду дуже засмучений, коли закінчу їх усі. Сподіваюся, з часом буде створено більше історій. Гра сама по собі дуже весела і часом дуже складна. Єдина моя скарга - кількість щоденних ключів для розблокування глав.
Вони були моїми улюбленими втечними іграми з моменту їх появи. Я грав у кожну, і вони найкращі. ОДНАК ці нові... хоча ігри все ще хороші. Я думаю, що я буду видаляти і більше не завершувати/грати. У мене лише кілька розділів у першому новому, і я чекаю 2,5 години, щоб клавіша A (1 одиночна) грала на наступний рівень, якщо я не заплачу.Я не буду витрачати гроші на ключ на 2 хвилини гри, перш ніж мені знадобиться інший. Це не спосіб подякувати людям, які грають.
У новій ігрі "Султан" в останній головоломці не працює одна стрелка.
Графіка гарна, історія захоплююча, хороший вибір головоломок.
Мені було так весело, але тепер є додаток для пасьянса, який я не можу пройти, щоб мати можливість грати в наступну главу
Графіка хороша. Геймплей простий за сюжетом. Я все одно люблю головоломки. Є способи змусити вас задуматися. Хороша робота.
У мене виникла проблема з главою 6 гри echo.. незалежно від того, що я роблю, я не можу відкрити сейф, я перезапустив розділ і все та ж проблема 😕
Я насолоджувався головоломками, поки не потрапив до сейфа, який вимагав від вас заповнення кольорів і тварин. Я дальтонік, і це зробило цю головоломку неможливим для мене, щоб вирішити та просунутися вперед. Додайте режим дальтонізму, щоб ці типи головоломок були розв’язними.
Так багато головоломок нерозв’язні без підказок. Ви повинні купити підказки (зірки), щоб мати можливість прогресувати. Занадто дорого, щоб продовжувати купувати зірки за підказки, для смішних нерозв’язних головоломок. Не витрачайте свій час або гроші.
Сподобався грати в The Legend of the Sacred Stones, але був роздратований, коли я дійшов до кінця, і все, що я отримав за завершення гри, було 3 зірки, без ключів!.... справді Подумав, що після всього цього могла бути принаймні половина пристойної винагороди!!!!
Adventure Escape Mysteries Adventure dru
для початківця це важко
Вийміть картку, з якої неможливо вибратися
Вау, я вже видалив її, тому що я закінчив цю гру.. і продовжую чекати нову гру від Haiku і питати себе, чому немає нової гри.. Ну, хто знає, продовжуйте оновлювати нові серії в цій грі .. 👍👍
Мені дуже подобається Час для ключів 🔑 міг би бути менше... але крім цього мені дуже подобається гра