Post by greetparrutoro on Mar 15, 2022 20:03:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 東京放課後サモナーズ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 東京放課後サモナーズ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za več ključev ▞▞▞
▞▞▞ 東京放課後サモナーズ 2022 version ▞▞▞
Igra je v redu, vendar je samo polovica igre prevedena, tako da lahko razumem le polovico igre. Prosim popravite.Odločil sem se, da bom dal igri še eno priložnost po verjetno 2 letih odhoda, vendar me na zaslonu za nalaganje prenosa pozdravi neskončen čas čakanja ...
Nedavno pomanjkanje preglednosti in spremembe nekdanje dosledne mehanike vrečk so pokazale, kako slabo je to podjetje
make tokyo afterschool summoners angleški polni angleški prevod
Jaz ljubim to igro. Boj je presenetljivo poglobljen in nagrajujoč, saj je preprost, sistem napredovanja je preprost, a dobro razporejen, umetnost je čudovita, zgodba pa globoka in premišljena. Želim si, da bi bilo več igre prevedeno, vendar sem na splošno zelo zadovoljen z njo. To je tako prijeten in topel kraj za ljubitelje lgbt iger gacha. Vesel sem, da obstaja.
東京放課後サモナーズ Rol ijro etiladigan mvr
V redu je. Igral sem ga nekaj tednov in res je lik, ki ga igrate, popolnoma dvoumen. Z liki in pozivi se lahko spogledujete, vendar na koncu v bistvu gledate film in interakcije likov imajo zelo malo vpliva na zgodbo. Še posebej sem bil žalosten, da kljub temu, koliko časa sem igral, nisem imel romantične možnosti, le plitvo spogledovanje. Prav tako res potrebujejo popoln prevod te igre. Veliko stvari je zame še vedno skrivnost.
To aplikacijo moram odstraniti, aplikacija je dobra, veliko dobrih likov, zgodba je dobro napisana, vendar se igra kar naprej zruši na nalagalnem zaslonu odlična aplikacija, dal ji bom 3 zvezdice
Lepa igra, popravi svoj sistem gacha, omg, še vedno imam svojega moškega, tako da sem dober
Odlična igra, veliko humorja in všeč mi je bila igra in zgodba. Spremenjeno na 4 zvezdice, ker ni v celoti prevedeno.
Tega ne morem dovolj poudariti: Ne obremenjuj se. Igranje je slabo. Aplikacija nekako deluje strašno, čeprav je igranje najbolj preprosta stvar. Prevod je počasen in igralci EN so iz kakršnega koli zapuščenega razloga prisiljeni igrati neprevedene dogodke. Igra ni zabavna. Da, vem, da je to edina gejevska kosmata igra na GAP-u, ki jo trenutno spremljajo. Zato sem začel igrati. Ni vredno vašega časa, ni vredno vašega denarja. Ne obremenjuj se.
Igra, zgodba in liki so neverjetni. Za razliko od drugih iger, ki so P2W, je zelo enostavno pridobiti priklicne dragulje. Moja edina pritožba je pomanjkanje angleškega prevoda za glavno zgodbo in druge dogodke, pri katerih želim sodelovati.
Všeč mi je igra, vendar prosim, prevedite v angleščino poglavje 10 glavne naloge, ker ničesar ne razumem! Obožujem zgodbe. Prosimo, odpravite težavo čim prej.
Veliko dialogov je v japonščini in sama igra je bila zelo dolgočasna, vendar mi je bilo všeč malo zgodbe, ki sem jo videl
Na nalagalnem zaslonu v igri se zruši, da je bilo treba igro znova odpreti samo za nadaljevanje. Igranje igre je nadležno in izgublja zanimanje. Prosimo, odpravite to težavo!
Izjemno zmedeno. Način, kako je oblikovan, je kul in tudi videz likov je zelo edinstven. In zgodbe so malo čudne, sicer pa zanimive. Toda takšen, kot je domači zaslon. Nimam niti enega pojma kaj je kaj. Čeprav je to nekaj, v kar bi se morali poglobiti, da bi razumeli, menim, da bi ga bilo mogoče enostavno poenostaviti, vendar nisem oblikovalec iger, zato ne bom domneval. Po moje se je tudi zelo enostavno naveličati. Naj bodo stvari sveže in to niso vedno novi liki
Afterschool summoners ne bodo za vsakogar, vendar je to prijazna igra gacha, ki ponuja veliko valute igre, da lahko igrate igro, ne da bi pri tem porabili karkoli.Dogodki so pogosti in zgodba, ko se poglobite vanjo, je pravzaprav precej privlačna. Liki so ljubki in včasih skoraj preveč čudni, igra pa se nenehno posodablja z več prevodi, starejše enote pa se počasi posodabljajo z novejšimi.
sploh ni slabo, ponavadi nikoli ne igram igre gacha, vendar se mi je ta igra nekako zdela zabavna, obožujem umetnost, zgodbo (ki je nisem nikoli zares prebral), glasovne igralce za vse like in njihove različice... igra morda ni za vse ljudi, ker je umetnost (saj veste, ko jo igrate) skoraj polna debelih fantov in kosmarjev. Da, ta igra je namenjena LGBT in furries skupnosti. Edino kar sovražim to igro je "vsi so imeli srečo, razen tebe", nikoli ne moreš imeti tistega, ki si ga želiš, ne glede na to
Prosim, prevedite več igre. Prav tako bi bilo mogoče implementirati sistem, ki igralcem omogoča, da se znebijo kart, ki jih ne želijo ali potrebujejo, v zameno za točke zaveznikov ali predmete za vzdržljivost, dvig ravni karte ali prebojne igeme za karte istega elementa ? Prav tako nisem prepričan, ali je to moja povezava ali je igra, vendar se kar naprej zatikam na nalagalnem zaslonu za (My Repulsive Dream 2) v oddelku Ota, čeprav imam dobro povezavo.
Nisem mogel niti igrati igre, na katero sem čakal, da se nalaganje ustavi, več kot 15 minut.
Odlična igra, dokler ni izbrisala vsega. Užival sem v igranju, kolikor sem lahko, in v to sem vložil skoraj eno leto. Da so mi vse odvzeli, je bilo preveč kruto za besede, denar sem celo porabil za igro, a menda ni bilo vsega mišljeno, da traja.
Dobro je, toda vsi ste pozabili na "Q" in res ne cenim, da me čutite kot Bog? Vsekakor je zelo zabavno
to ni prijazno do lezbijk
Še vedno potrebuje več prevoda. Pojavna okna iz igre so vsa v japonščini.
Piše za skupnost LGBT, vendar so vsi liki, ki sem jih videl, moški/moški, razen začetne izbire avatarja in nekaj gatcha kapljic, ki jih nisem prejel. Spriti so prav tako podvojeni in niso edinstveni
V redu igra gacha, vendar pravzaprav ni v angleščini. Veliki kosi vsebine ostanejo neprevedeni.
To je... zanimiva igra. Želim si, da bi bilo v igri več prevedenih stvari, včasih postane zmedeno, zlasti med zgodbami, ki so polne v popolnoma drugem jeziku, a poleg tega je igra zanimiva in zabavna
bolje bi bilo, če ne bi podpiral LGBT, ker za enega kaj, če tega ne podpiram, mislim, res sem kristjan in želim še igrati, naj se zdaj v letu 2019 pomisli na druge, razen na LGBT
Odstranitev, ker sem izgubil napredek, ki sem ga dosegel nekaj let, in sem prelen, da bi ga znova predvajal. Igra je dobra, le da bi lahko ustvarili račun, da se podatki ne bodo tako zlahka izgubili.
mi je ta igra tako zelo všeč, vendar prevod še vedno ni dokončan, ali ga lahko kmalu popravimo?
Več možnosti brez srajce bi bilo super, tudi če bi to stalo. Igra je izjemno dobro uravnotežena. Ni epsko, ampak več kot dobro. Je odlično.
igra je dobra zgodba, vendar prosim, popravite igro, da se ne bi vedno znova zrušila
Igra je odlična, zame je počasna in se pojavljajo napake, bodisi zaradi mojega telefona bodisi zaradi napake pri prenosu, za to ne krivim razvijalcev. Všeč mi je zgodba, liki in umetnost, hudiča, tudi dodajanje glasov (tudi če so japonski) likom je tudi lep pridih. Edina napaka je sinhronizacija nalog dogodka, vendar je bil pred kratkim sinhroniziran v angleščino, zato mu ne morem preveč zameriti, razen tega, morda naredite način, na katerega lahko uporabite prejšnji evolucijski značaj za pomoč pri dvigu njegove evolucije namesto zvezd .
Igralec je veliko razvratnih dejanj brez privolitve in počutil sem se slabo; Odločil sem se, da bom lik objel, oni pa so komentirali, da sem čez trenutek ljubkoval njihov spodnji del telesa. Veselil sem se te tekme, a mi je postalo slabo.
ni tako dobro..oprosti
Obožujem različne umetniške sloge v tej igri. Liki imajo odličen dizajn in so zelo ljubki in povezani. Zgodba je tudi precej vabljiva. Zaradi tega hrepeniš po več o tem, kaj se bo zgodilo. Vendar pa nekatere naloge še vedno niso prevedene, kar je veliko razočaranje, ker sem prepričan, da bi nejaponski govorci vedeli, kaj se dogaja, namesto da bi ugibali. Zelo sem navdušena nad Krampusom! Ne samo, da je videti grozeče močan, je tudi sladek skrben fant. Njegova sramežljivost je tako dragocena!
nenehno dobiva napako pri nalaganju virov in moj internet je v redu
Za igro, ki se označuje kot LGBT skupnost, je v tej igri več pretirano možatih, mišičastih MOŠKIH, kosmatih moških in izboklin ... To je v vsem super, a kot lezbijka je zanič, da ni bolj ženske osredotočene izbire in like. Da ne omenjam, da lahko izberete samo eno žensko v primerjavi s 4 tipi? Ja, prepričan sem, da je super, vendar zagotovo NI za "L" v skupnosti LGBT.
Igra je zabavna in zgodba je precej privlačna, zato sem se prisilil skozi vse nivoje, da bi vedel, kako se zgodba odvija. Ampak zdaj sem se nekako zataknil, ne igranja, ampak prevoda. Kdaj bo naslednja posodobitev prevoda (^~^)
Logic: code breaking پزل yuvn
東京放課後サモナーズ Jocuri de rol ezky
Zlomljeno po najdaljšem uvodu/vadnici. Zabavno....
Igra se zruši pri moji tretji misiji, črni nakladalni zaslon traja večno in preveč.........
Hvala vam! Že dolgo si želim takšno igro in tako sem vesel, da potekajo angleški prevodi. Po prvih nekaj misijah sem z veseljem namenil nekaj denarja v to igro, da jo podprem. Moški navijaški servis je tako lepa sprememba od mini kril in bikinijev, ki mi jih druge igre nenehno trkajo v obraz. Tudi zgodbe je tako zabavno brati. Fantje odlično opravljate svoje delo.