Post by greetparrutoro on Mar 15, 2022 19:54:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drift Clash Online Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drift Clash Online Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак игра (бесконачни кристали) ▞▞▞
▞▞▞ Drift Clash Online Racing 2022 version ▞▞▞
Отпад се чак и не отвара, само ми даје код грешке
Свиђају ми се аутомобили, а такође и прилагођени дизајни попут ЈДМ-а идите на Инстаграм да бисте их пратили. Човече, можда су дошла ажурирања и све се променило, па дајем 5 звездица. добар посао.👍
Игра изгледа добро, али ми не дозвољава да је играм, каже мој ВиФи, али имам добру мрежу
Игтица је супер почео сам да играм јутрос и већ сам одличан. Сви инсталирајте ову игрицу БРЗЗЗЗЗЗЗО😁😁😄😇
Превише грешака!!!!!!!!!!!!!
Ова игра је смеће да има толико грешака да се не препоручује да користите 1гб рама или 2гб рам само играјте фр легендс!
шта је ово графика је хм.....кромпир али аути изгледају тако смеће као и физика дрифтања је лоша не знам када дрифтујем изгледа да има слузи на мојим гумама ;-; ово је стварно лоше па ок, само играј легенде више од ове игре кромпира ;-;
добра игра за играње са пријатељима
то је веома глатка дрифт игра и тркачка игра и препоручујем другима да играју.
Стварно забавно!!! Играо сам само пола сата, али већ стварно уживам, као наказа за аутомобиле, ова игра је заиста угодна и глатка, дефинитивно бих је препоручио!
Тако је добар и ствара зависност и имам предлог да ли можете да додате комплете за тело
прилично је добра без досадних додатака и све је то забавна игра и не, ово није бот, заиста је добра
то је добра игра, али управљање је свуда и отежава држање линије да бисте добили поене
Па јасно је да људи који су направили ову игру не знају много о аутомобилима и дрифтању ( ауто има 1 брзину
Није добро, имао сам веома тешко да контролишем ауто, мало је квар и ауто превише клизи и чека се веома дуго на почетку
Превише загриза напред, посебно након што сте пустили гас и поново упалили... Ауто пуца напред као да има неку врсту нитро појачања... Чини се да ауто много преуправља и изгледа као да ауто струже по земљи? као да ауто не иде нигде и улази у спори дрифт...не знам да ли још неко то осећа, али генерално игра није лоша.. још једна ствар је подешена нижа подразумевана графика при првом покретању, игра је доста заостајала на мом уређају и сигуран сам да би и други са споријим уређајима то такође ценили, желим вам све најбоље*Спалац горе*
Зашто не можемо претраживати друга имена у игри за више играча? Хах? Одговори ми. љута сам урла.
Ова игра вас превари у рекламе и кликнуо сам на један оглас, дао ми је 2, такође вас терају да изгубите грешком и пробао сам ово на многим уређајима, греши на свим. Поправи своју игру
Апликација се стално руши, мој телефон је потпуно нов
Лосе скреце али је добро
игре су фантастичне за дрифт заједницу, мој једини проблем је са возилима за чланство, за која морате да платите претплату. осим тога, игре су веома добре.
Није лоше, само треба боље прилагођавање, то је све.
Добра идеја. Горе од грозног погубљења.Не могу да играм на мрежи само сингл и то је досадно, помозите ми
Не могу ни да покренем игру, увек сам на екрану за учитавање
Обично мрзим игре са микро трансакцијама, али ова је одлична!! Међутим, не постоји начин да волите плор да делите свој напредак са другим уређајем. Пробао сам више резервних копија и ниједна од њих не ради.
Дајте нам прилагођавање као фр легендс и добићете 5 звездица
Буквално само откивање дрифт Страиа онлајн трка, исти логотипи, исте мапе, исти аутомобили, исти догађаји, исти менији, само другачија графика, плус дрифтовање је смеће, искрено, потребан му је Хелла рад, као да је хватаљка на проклетом положају 100%
Мало ми се свиђа, тешко је
Угао је мало померен, дебљина гуме је сувише танка, неки противници само остају ту али побеђују, мапа је ван домета ако користим цео екран (користим Виво С1), превише бесмислица = ова игра је једна од најгорих тркачких игара које сам икад играо. Радије бих играо једну од најбољих једноставних трка које никада нисте чули, а то је ПикелЦарРацер. Ова игра је једноставна, урадите своју мелодију, налепнице, користите надоградњу комплета за тело, мељите и отворите сандуке да бисте набавили ствари које се не могу купити у продавници чак и ако можете покушати да освојите неки турнир.
Волим игру, али аутомобили су преоптерећени и тешко их је контролисати, поправите ово док не решите проблем. Деинсталирам ову игру
Требало би да додате још мапа
Drift Clash Online Racing Wyścigi xnf
Drift Clash Online Racing Racing igok
Ужасно, чак се и не учитава и руши сваки пут, чак и са одличном конекцијом.
извини што могу да дам само 3 звездице јер још увек има много ствари које су мање сличне физици итд. Даћу 5 звездица ако је физика добра последње извини због лошег енглеског
То је супер лаги
То је једна од најбољих дрифт игара које сам нашао на Гоогле плаи-у, али у последње време не могу да се повежем са серверима, не могу чак ни да покренем игру, да ли је још неко имао овај проблем?
Ово је само чудно. Можете ићи веома споро само када дрифтујете. Графика би могла бити много боља уместо фарова за налепнице. Јечам има све опције за прилагођавање вашег аутомобила. Сада ботови само налете на ствари. И чак није изазов за више играча или било шта друго. Гуме су попут драг тркача. Не можете имати приањање када тако дрифтујете ако та стаза има много приањања. Само ћеш се преврнути. Све у свему, ова игра би могла имати боља ажурирања. Једна звезда за сада.Ова игра је апсолутно смеће ако сте дрифт фанатик или аутомобилиста не губите време, биће вам боље да играте фр легенде са стварном дрифт физиком јер се физика у овој игри чини као да чак ни не возите игра заноси за вас нема преуправљања или подуправљања, једноставно није реално можда када то поправе покушаћу поново, али не ускоро
Механика дрифтања у овој игрици је на врхунском нивоу, лако је зарадити награде и веома је забавно играти се са насумичним пријатељима. Једини проблем је што има превише огласа, али осим тога, игра је одлична.👏
Има потенцијала
Играм већ годинама и немојте ме погрешно схватити то је одлична игра, има мало или нимало напредовања игре осим ако не дам новац!! Поврх тога, микро трансакције су потпуно неразумне, нисам сиромашан, али нећу да трошим 10 долара недељно или 20 долара на један виртуелни аутомобил...ако желите да људи уживају у вашој игри и да је играју дуже, можда би требало да размислите о ценама куповине у игри.
Тако проклето лоше што је управљање тако тешко да сам једва корачао и окретао се
Daggerhood Arcade fdgv
Веома добра игра, инсталирао сам је данас и заљубљен сам у игру, али постоји једна ствар која ме нервира што су аутомобили тако скупи, али све у свему, веома је добра игра
Нема 5М сурвура и када дрифташ и окренеш на другу страну окреће се и не свиђа ми се имам га али ипак је мало добар